Vart jag vänder mig när jag ska äta lunch i Vänersborg

God förmiddag gott folk, jag skulle vilja hoppas att ni har en bra morgon än så länge och att er dag bara blir bättre med tiden. Min morgon har startat på ett riktigt bra sätt, jag tror att det grundar sig i att jag hade en så otroligt god lunch i Vänersborg igår. Jag och min kompis skulle träffas över en lunch igår och vi gick till vårt favoritställe, Phaya Thai.

Jag ska vara helt ärlig med er, jag tycker det är jättetråkigt att laga mat och därför brukar det bli att jag äter ute eller köper med mig mat och äter hemma. Det känns som att det tar för mycket av min fritid om jag skulle ställa mig och laga mat varje dag, jag lägger hellre den tiden på något jag tycker är roligt. På så sätt blir det som sagt mycket ätande ute på restauranger, med tiden har jag provat väldigt många olika ställen i Vänersborg och äntligen har jag hittat ett riktigt bra ställe för thai mat. Den senaste tiden har det blivit att jag nästan alltid gått till dem när jag ska äta lunch i Vänersborg, det har med tiden blivit mitt favoritställe. Det är framförallt för att deras mat är otroligt god med det grundar sig även i att deras service är mycket bättre än på en del ställen jag har varit på. Man märker direkt att de är genuint trevliga, de har inte ett påklistrat leende och tvingar sig själva att vara trevliga utan deras bemötande är helt äkta. Jag känner mig alltid väl välkomnad av dem och alla mina besök där har varit toppen, en sådan service är det svårt att hitta någon annanstans. Det är anledningen till att jag och min kompis gick dit när vi skulle äta lunch i Vänersborg, jag skulle vilja uppmana er att även gå dit och prova deras mat för att förstå vad jag menar.