Målare i Kalmar

Hej hopp kaffekopp!

Nu har jag något roligt att berätta, eller i alla fall som jag tycker är roligt. För ett par veckor sedan berättade jag att vi bestämt oss för att måla om huset i år så vi bad om offerter av olika målare i Kalmar. Vi fick in några som verkade okej men till sist hittade vi den som verkade bäst och som hade ett bra pris. De var tillgängliga veckan efter påsk, så då äntligen ska vår beiga tråkiga fasad få sig ett lyft. Det blir en blågrå färg som vi provat oss fram vilken nyans som kändes bäst. Jag såg en bild på nätet och sedan gick vi till en färgbutik och bad de hjälpa oss. Nu kunde vi ge de uppgifterna direkt till målaren och han får mycket bättre pris eftersom han har olika företagsdealar med färgleverantörer.

Hittills har vi mest fokuserat på att få fint på insidan av huset men nu ska utsidan äntligen fixas. Gillar ni skarpa färger eller mjuka färger? Och har ni någon färg som ni tycker absolut inte passar på ett hus? Jag gillar inte för skarpa färger, speciellt inte när det handlar om så stora ytor. Vår målare som vi hittat har en liten och ganska nystartad firma men de hade redan gott om referenser så det gillade vi. Det är några unga killar som startat firma tillsammans, men de verkar ha ett genuint intresse och vara väldigt duktiga. Vi har lovat att rekommendera dem vidare om de gör ett gott jobb och vi har flera vänner som ska måla om sina hus det närmaste så det kan nog gynna dem.

Förutom att ha en färg som vi gillade så har vi också velat välja en typ av färg som är så snäll mitt miljön som möjligt. Vi försöker tänka på det i största möjliga mån, men det betyder inte att vi cyklar överallt eller inte reser. Men man kan fortfarande försöka göra medvetna val och det gör skillnad om alla gör något på sitt håll. Om du är ute efter en målare så får du roffa våran efter de är klara hos oss! Ha nu en underbar dag! 

Du gillar kanske också...